Monique Journée   -   Training en Advies                                                                  Hoe nu verder....?

La Candanosa

La Candanosa is een, in de bergen gelegen, dorpje in Asturias, Noord-Spanje, een deel hiervan bestaat uit vervallen huizen, waarbij onze gastheer enkele huizen in eigendom heeft.

Heb je tijd nodig om tot rust te komen en wil je er echt even tussenuit?

Wanneer je even niet meer weet hoe verder, om welke reden dan ook, burn-out, baanverlies, scheiding, dan is La Candanosa een prima plaats om je voor korte of langere tijd terug te trekken. 

Verblijf is mogelijk op individuele basis, maar ook in groepsverband. 

Tot rust komen op het Spaanse platteland

Er zijn veel mogelijkheden om tot rust te komen, lichamelijke rust, geestelijke rust, lekker niets doen of mooie wandelingen maken. Maar er zijn ook genoeg mogelijkheden om het hoofd leeg te maken door juist actief te zijn, door te werken in de groentetuin, de kruidentuin of stevig aan het werk door te helpen met het restaureren van de huizen. 

Begeleiding

Er zijn verschillende mogelijkheden in begeleiding. Het gast-paar (Nederlands, Engels en Spaans sprekend) is helemaal thuis op hun eigen terrein, hij timmert en klust eigenhandig aan zijn huizen, zij weet veel van groenten en kruiden en beiden kunnen begeleiding bieden vanuit diep psychologisch perspectief. 

Er zijn massages mogelijk, meditaties, yoga, coaching. Daarnaast is er de mogelijkheid je voor een bepaalde tijd terug te trekken in het bos voor een vision quest. Bij een vision quest ben je volkomen op jezelf aangewezen om je te richten op een voor jou persoonlijke levensvraag.  


La Candanosa ligt op 400 meter van een vertakking van de beroemde pelgrimsroute Camino de Santiago. Ben je onderweg of ben je van plan deze camino te lopen, weet dat er altijd ruimte is voor een overnachting en het aanschuiven bij de maaltijd. 


Meer informatie?

Heb je interesse? In overleg kunnen we een bij jouw passend verblijf aanbieden. Laat je niet weerhouden door kosten. De reiskosten naar La Candanosa zijn laag en ook het verblijf kan, vooral als je een beetje mee helpt, low budget zijn. 

Niets moet, maar veel is mogelijk! Afgestemd op jouw behoeftes! 

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie! E-mail