Monique Journée   -   Training en Advies                                                                  Hoe nu verder....?

The Sophia Dialogues

The Sophia Dialogues is een boek geschreven door Bob Norton. Ik heb Bob in november ontmoet, toen ik een paar weken in de gite van hem en zijn vrouw verbleef in Zuid-Frankrijk. Boh heeft meerdere boeken geschreven over bewustzijn en ik heb mooie gesprekken met hem gevoerd toen ik in het land van de Katharen mijn eigen pelgrimstocht beleefde.

Het boek 'The Sophia Dialogues' raakte mij, omdat het mij inzicht gaf hoe communicatie vaak verloopt, mijzelf ook een spiegeltje voorhield en mij meer bewust maakte van mijn eigen manier van communiceren en dat van anderen.

Met Bob heb ik afgesproken dat ik zijn hoofdstukken vertaal en hier op deze pagina plaats.

Ik wens jullie, namens mijzelf en Bob, veel lees- en leerplezier!

Het eerste hoofdstuk zal hier binnenkort verschijnen! 


E-mail